Moederdag

Moederdag: speciaal voor de hardwerkende moeder

10 mei is het weer Moederdag: ofwel de dag waarop alle moeders in Nederland in het zonnetje gezet worden om hun bestaan eens goed te vieren. Het moederschap wordt ook wel vergeleken met een fulltime baan, waarbij de meeste moeders wel 24 uur per dag bezig zijn met het opvoeden van hun kroost. Natuurlijk krijgen de meeste moeders hierbij hulp van hun vaders, maar op Moederdag draait het allemaal om het bedanken van de moeders om ons heen. Meer informatie over Moederdag en het aanschaffen van een leuk cadeau voor Moederdag, lees je in dit artikel.

 

Moederdag: een dag ter ere van de moeders

Moederdag wordt in diverse landen ter wereld gevierd ter ere van de moeder. In Nederland valt Moederdag op de tweede zondag in mei, maar in andere landen valt deze feestdag bijvoorbeeld in maart of april. Tijdens Moederdag is het de bedoeling om de moeders om ons heen te verwennen om ze te bedanken voor hun harde werken, hun liefde en simpelweg hun aanwezigheid op de wereld. Dit doe je niet alleen door jouw eigen moeder te bedanken met een cadeautje of een ontbijt op bed, maar bijvoorbeeld ook door langs te gaan bij je oma. Je oma is tenslotte ook een moeder, die ook een verwendag verdient vanwege alle liefde die zij haar kinderen en kleinkinderen geeft.

 

De meeste mensen die Moederdag vieren, doen dit door hun moeder een dag in het zonnetje te zetten met cadeaus, verwenmomenten (zoals een ontbijt op bed) en leuke activiteiten. Zo zijn veel kinderen op het kinderdagverblijf en op school al weken bezig met het knutselen van een klein presentje, geven oude kinderen hun moeder vaak een kleinigheidje en organiseren sommige families een leuke dag uit om Moederdag te vieren. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw moeder? Geef haar dan een cadeau waar ze nog jaren plezier van heeft, zoals de damespantoffels van Slofjes.nl.

 

Cadeau-idee: damespantoffels van Slofjes.nl

De reden dat Moederdag georganiseerd wordt, is om onze hardwerkende moeders in het zonnetje te zetten. Wil je jouw moeder verwennen met een cadeau die bij haar drukke bestaan past en hier handig op inspeelt? Dan is het aanschaffen van damespantoffels wellicht een goed idee. Comfortabele damespantoffels zorgen er namelijk voor dat de pijnlijke voeten van je moeder na een lange dag werken lekker uit kunnen rusten, zodat je moeder even tot zichzelf kan komen. Kies bijvoorbeeld voor comfortabele pantoffels in camelkleur of voor handige pantoffels van schapenwol die jouw moeder direct na haar werkdag eenvoudig aan kan schieten om haar vermoeide voeten direct laten rusten.

 

Alle pantoffels van Slofjes.nl zijn vervaardigd uit de beste materialen en zo ontwikkeld dat de pantoffels perfect aansluiten bij de voet van je moeder. Hierdoor vormen de pantoffels een zeer comfortabele afwisseling op de schoenen die je moeder de hele dag heeft gedragen, waarbij de vermoeide voeten van je moeder eens goed uit kunnen rusten.

 

    21-06-2016 14:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over Slofjes.nl

De leukste en mooiste slofjes en meer vind je op Slofjes.nl. Slofjes.nl is een website met vele soorten en maten slofjes voor ieder kind in de leeftijd van 0-3 jaar. En ook nog eens voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vindt u alles voor de voetjes van uw kindje, denk aan slofjes, sokjes, laarzen, maar ook mutsen en gepersonaliseerde producten, allemaal onder één dak. We bieden u de nieuwste dingen voor elke stijl en smaak!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Volg ons op Facebook

 

Contact

Gaddijk 29 (Geen bezoekadres)
3205 LA Spijkenisse
KvK 63038056 
BTW NL002011474B14

E info@slofjes.nl 
T +31 6 11802780

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.