javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Praktische sinterklaas cadeau's kopen bij slofjes.nl

Wat een gemak, alle praktische sintcadeautjes onder één dak!

Heeft jouw kindje ook speelgoed genoeg?
Maar is het voor een smartphone nog te vroeg?

We kunnen het leuke met het nuttige mixen,
En de sint praktische cadeautjes laten fixen.

Ik ben mijn hersenen gaan kraken,
En snel een handig lijstje gaan maken!


1. SINTERKLAASCADEAUTJE VOOR DE OPVANG

Baby’s en kinderen brengen veel tijd door bij een opvang. Of dit nu het kinderdagverblijf, opa, oma, oppas of de gastouder is. Ook daar hebben ze dingen nodig als een tas, extra setje kleren, sokjes of maillot. En omdat schoenen op de opvang vaak uitmoeten, lopen veel kindjes op hun sokken rond. Met de winter in aantocht, zijn de vloeren koud en glad. En uitglijden tijdens het spelen wil je natuurlijk niet. De antislip huissokken van Ewers zijn daarom een super praktisch cadeau. Geen grote sloffen in de tas, maar lekkere dikke antislip sokken die warmte bieden én uitglijden voorkomen. En met alle leuke kleuren en printjes zijn zo ook nog eens leuk om te krijgen.


2. SINTERKLAAS CADEAUTJE VOOR DE GYM

Groeit jouw kleintje als kool en zijn de sportkleren en gymschoenen aan de kleine kant? Nog zo’n super nuttig sinterklaas cadeau: de hippe gymschoenen van Grech&Co. Dat is stiekem toch leuker dan de standaard sportschoenen.


3. SINTERKLAAS CADEAUTJE VOOR BUITEN IN DE REGEN

Niets is leuker dan buiten spelen in de regen… althans, volgens mijn twee zoons! Dus jassen en regenlaarzen aan, paraplu mee en hop naar buiten! Zelfs toen ze nog in de kinderwagen zaten, was er niets leuker dan met je eigen paraplu de regen in. Een garantie op blije gezichtjes als sinterklaas vertelt dat deze cadeautjes mee naar buiten mogen. En wordt het écht koud? Dan zou een muts en sjaal ook nog een warm cadeautje kunnen zijn!


4. SINTERKLAASCADEAUTJE VOOR BABY'S EERSTE SINTVIERING

Een eerste sinterklaasavond blijft toch bijzonder. Zodra een baby begint met omrollen, kruipen, staan en lopen zijn ze veel op de grond te vinden. En op de grond is het stukken kouder dan in de box. Bescherm ze daarom tegen de kou. Met leren babyslofjes zijn de voetjes lekker warm én hebben ze gelijk extra grip. Daarnaast is het natuurlijk leuk om een eerste Sint- of Kerstoutfit helemaal af te maken met een bijpassend babyslofje.


5. SINTERKLAASCADEAUTJE DIE DE SLAAPKAMER NÓG LEUKER MAAKT

De slaapkamer is de plek waar een kind zich helemaal fijn moet voelen. Daarom wil je naast leuke dingen, zoals mooi houten speelgoed ook het kamertje gezellig maken. Dus een vrolijke groeimeter, muurposter of schoolplaat, lampjes, plantjes en muziekdoosje zijn ook nuttige sint cadeautjes.


6. SINTERKLAASCADEAUTJE VOOR IN DE BADKAMER

Een cadeautje zo praktisch, dat kinderen niet eens wisten dat ze het nodig hadden. Dan denkt Sinterklaas aan leuke bruisballen, een fijne badjas, een leuk nieuw pyjama of een super zachte badponcho of badcape. Maar dan wel eentje met leuke oortjes en die super bamboe zacht is. Want de sint wil natuurlijk wel dat ze hun cadeautje leuk vinden! Of combineer het praktische met het leuke, want een paar Slipstop waterslofjes in de badkamer is wel zo veilig én met de gezellige printjes ook helemaal leuk. Dit is dan gelijk een multifunctioneel cadeau, want de Slipstop waterschoentjes zijn ook ideaal voor bij het (binnen) zwembad.


7. SINTERKLAASCADEAUTJE VOOR IN HET ZWEMBAD

Heeft jou kleintje ook zoveel plezier in het zwembad? Hoor je jezelf ook steeds zeggen: niet rennen bij het zwembad, dan val je? Deze cadeautip is dan eigenlijk voor jou én je kleintje: De Slipstop waterslofjes voor jongens en voor meisjes!



VOORDELIGE SINTERKLAASCADEAUTJES

Heb je dit jaar een klein budget, dan hoeft je kleintje daar niks van te merken, neem vooral een kijkje in onze SALE, daar staan genoeg leuke items om cadeau te geven met sinterklaas.


GRATIS CADEAUTJES INPAKKEN

Wij helpen de sint graag, daarom pakken we alle schoencadeautjes vrolijk in met écht sinterklaas cadeaupapier. Geef jij dit aan bij het plaatsen van de bestelling, dan doen we dit gratis en met plezier.

We hopen dat we je hebben mogen inspireren met onze praktische cadeau tips, want speelgoed vinden gaat jullie wel lukken ?

Liefs,
Barb & Rody



Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe blogs, aanbiedingen en andere nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling: JA, SCHRIJF MIJ IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Laat een reactie achter