javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Waar gebruik ik Slipstop voor

Waar kun je Slipstop allemaal voor gebruiken?

Slipstop waterschoenen zijn een echte musthave voor iedereen! De Slipstop Shoes zijn multifunctioneel en kunnen voor meerdere gelegenheden worden gebruikt. Zo bieden de schoenen bescherming van de voeten, zorgen ze dat je niet uitglijdt en zijn de Slipstops hygiënisch! Maar waar kun je de waterschoentjes allemaal voor gebruiken? Je leest het in dit blogartikel!

Alle voordelen van Slipstop shoes op een rij!

Laten we eerst beginnen met de voordelen van Slipstop schoenen. De slofjes zijn gemaakt van ademend materiaal, waardoor je kleintje geen zweetvoetjes zal krijgen. Daarnaast zijn de schoenen waterafstotend, super elastisch en gemaakt van licht materiaal. Hierdoor merken je kinderen niet dat ze waterschoentjes aan hebben. Doordat de waterschoenen een elastieken band bevatten zullen ze ook niet gemakkelijk uitgaan! De zwemschoentjes zijn ook nog eens gemakkelijk aan te doen. Naast al deze voordelen bieden de Slipstop shoes ook nog eens goede bescherming. Zo zal je kindje niet makkelijk uitglijden vanwege de goede antislip zool. Maar waar beschermen de zwemschoenen de voeten van je kleintje nu allemaal tegen? En waar kun je de waterschoenen allemaal voor gebruiken?

Slipstop shoes zijn ideaal voor naar het strand!

Slipstop op strand
De waterschoenen beschermen de voetjes van je kindje tegen het hete zand. De warmte gaat hier namelijk niet doorheen. Daarnaast is Slipstop ook UV beschermend. Dus geen verbrande voetjes door de zon. De zwemschoenen zijn ideaal om aan te doen als je met je kleintje een dag naar het strand wilt! De voeten van je baby of kind zijn dan beschermt tegen het steken van scherpe voorwerpen zoals schelpjes of takjes. Daarbij komt er niet makkelijk zand of schelpjes in het waterschoentje, doordat de waterschoentjes bevestigt zijn met elastiek rondom de enkel. De schoenen blijven gemakkelijk aanzitten de hele dag naar het strand en zitten daardoor ook erg comfortabel. Zo zijn je kinderen de hele dag beschermt en hebben zij hier de hele dag plezier van! In onze webshop vind je ook de leukste sets, zodat jouw kleintje een complete outfit heeft voor naar het strand. Bekijk alle nu Slipstop sets in de webshop.

De zwemschoentjes van Slipstop zorgen voor veel waterpret bij een dagje zwembad!

Slipstop voor zwembad
Wist je al dat de zwemschoenen een antislip zool bevatten? De zool zorgt ervoor dat je kind niet uitglijdt op een natte zwembad vloer. Met de waterschoenen kan je kindje lekker veilig rondrennen en spelen bij het zwembad of het waterpark. Voortaan geen blote voeten meer bij het zwembad of tijdens de zwemles van je kind! Doordat de zwemschoentjes gemaakt zijn van dezelfde stof als een badpak, drogen ze snel. Ook tijdens het zwemmen zullen de waterschoentjes niet snel uitgaan. Het elastiek rondom de enkel zorgt ervoor dat ze de hele dag aanblijven! Doordat de schoenen licht zijn zullen ze ook niet zwaar en oncomfortabel aanvoelen tijdens het zwemmen. Naast veiligheid en bescherming is het dragen van de schoentjes ook een stuk hygiënischer.

Draag Slipstops voor veel waterpret onder de douche en in bad!

Slipstop badkamer
De Slipstop shoes zijn niet alleen geschikt voor buiten, maar ook voor binnen. Je kinderen kunnen de schoentjes ook onder de douche of in bad dragen om te voorkomen dat zij uitglijden in de badkamer. Extra bescherming voor je kleintje, handig toch?! Hoe leuk zijn de Slipstop dino petrol waterschoenen voor je kleintje? Bekijk ons gehele assortiment voor alle leuke printjes en kleurtjes!

Slipstop schoenen voor veel speelplezier buiten in de tuin of in de speeltuin!

Slipstop voor in de tuin

De Slipstops zijn er niet alleen voor veel waterpret voor je kleintje, maar kunnen ook gedragen worden tijdens het buitenspelen. De schoenen beschermen de voetjes tegen scherpe takjes, steentjes of het kriebelende gras. Wanneer je naar een buitenspeeltuin gaat waar de schoenen uitmoeten, zijn de Slipstop shoes ideaal. De zool is heel flexibel en dun, waardoor het voelt alsof je kindje op blote voetjes aan het spelen is. De tegels in je tuin kunnen tijdens de warme zomerdagen ook heet worden. De waterschoenen beschermen de voetjes dan ook tegen de hitte. Of wil je een kinderbadje opzetten in de zomer? Dan kan het erg glad worden met al dat water op de tegels. De schoentjes voorkomen dat je kleintje uitglijdt en zorgen voor veel bescherming tegen de hitte, scherpe voorwerpen en tegen de zon! De waterschoenen zijn namelijk uv werend.

 

Slipstop shoes voor binnen, naar de gym of de binnenspeeltuin!

Slipstop in speeltuin en gym
De slipstop waterschoenen kunnen worden gebruikt als gymschoen of sportschoen. Zit je kindje op ballet? Dan zijn de schoentjes hier perfect voor. Door de antislip zool zal je kind niet uitglijden en veilig kunnen bewegen. Ook voor naar de binnen speeltuin zijn de schoentjes echt ideaal!

Slipstop schoenen voor ieder moment van de dag, zwemmen, spelen of gymmen, het kan allemaal!

Wil je de Slipstop shoes meenemen op vakantie? Geen probleem! Door het lichte gewicht passen de schoenen perfect in je koffer. Een multifunctionele waterschoen die overal voor te gebruiken is. Voor naar het zwembad, op de camping, naar het strand, op de boot, tijdens het gymmen, binnen- en buitenspelen of tijdens de zwemles, met Slipstop kan dit allemaal!

 

Slipstop waterschoenen voor de hele familie, voor jong en oud

Slipstop volwassenen en kind
Slipstop is niet alleen geschikt voor je kleintje, maar ook voor de hele familie. De maten van de schoenen voor volwassenen gaan van 35-36 t/m 43-44. Ideaal voor als je op vakantie gaat! Opa en oma zullen zo niet gemakkelijk uitglijden onder de douche op de camping. Slipstop is er voor iedereen!

Bij Slofjes.nl vind je ook waterschoenen van het merk Fresk!

Fresk waterschoenen
Fresk, misschien ken je dit merk wel van de vrolijke en frisse printjes. De waterschoentjes van Fresk zijn perfect voor in de zomer, bijvoorbeeld om mee te zwemmen. Deze kinderzwemschoenen zitten heerlijk en zijn gemaakt van gerecycled Nylon. Duurzame en comfortabele waterschoentjes! De Fresk shoes zijn ook UV beschermend en hebben een dikke rubberen zool.
Bekijk alle leuke waterschoenen van Fresk in onze webshop! Ben je nog op zoek naar zwemkleding voor je kleintje? Bekijk dan de matching zwemkleding van Fresk! Denk aan een wasbare zwemluier voor je baby of trendy badbakjes en zwembroekjes voor je kinderen. Match bijvoorbeeld de Fresk waterschoentjes berries met het matching berries badpak. Hoe schattig is dat?!

Zo is je kleintje helemaal klaar voor de zomer! Veel shopplezier!

 

Laat een reactie achter