javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Slipstop zwembad schoentje must have

Alles wat je moet weten over Slipstop waterschoenen!

Lopen, niet rennen! Kijk uit dat je niet uitglijdt! Daar is het nat, wees voorzichtig! Uitglijden op natte en gladde vloeren valt niet te voorkomen met kinderen. Tijdens hun spel vergeten ze dat de vloer glad en nat is. Slipstop waterschoenen voorkomen dat je kind uitglijdt dankzij de antislip zool. Bovendien is het zo'n dun slofje, dat ze toch het 'blote voeten gevoel' behouden. Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder, want in dit blog vertellen wij jou alles wat je moet weten over Slipstop schoenen!

Het merk Slipstop

Het merk Slipstop heeft super leuke waterschoenen ontwikkeld.
Slipstop waterschoenen in veel kleuren
Door het lichte materiaal hebben kinderen nauwelijks door dat ze Slipstop waterschoenen aan hebben. Dankzij het elastiek rondom de enkel blijven deze Slipstop schoentjes goed om de voet zitten en komt er geen zand in de schoentjes. Ideaal dus om lekker in te spelen in het zwembad, waterpark, tijdens zwemles of op het strand! Daarnaast is de stof beschermend tegen UV, jij hoeft je deze zomer dus geen zorgen te maken om verbrande voetjes. Elk jaar komen er leuke, nieuwe designs van het merk uit, waardoor jij altijd hét paar Slipstop schoenen vindt die qua stijl perfect past bij de interesses van jouw kleintje. Zoek je leuke waterschoenen voor meisjes of stoere waterschoenen voor jongens? Slipstop heeft altijd een paar die perfect bij je kleintje passen.

Slipstop waterschoenen hebben een goede antislip zool!

De soepele en dunne zool van Slipstop is antislip en warmte werend. Dus geen uitglijders op gladde en natte vloeren. En geen hete voetjes op warm zand, hete tegels of kunstgras met deze Slipstop zwemschoenen. Daarnaast beschermt de Slipstop zool het voetje tegen het prikken of snijden van steentjes, schelpjes en takjes. Met de bescherming van de Slipstop waterschoenen kan jouw kleintje dus veilig het zeewater in en door de buitenspeeltuin rennen. Doordat de Slipstop shoes een hele dunne zool hebben, worden ze ook niet zwaar tijdens het zwemmen. Niets houdt jouw kind tegen met de waterschoenen van Slipstop!

Slipstop shoes zijn gemaakt van fijn materiaal: comfortabele waterschoenen!

Herken je het probleem dat kinderen waterschoentjes graag uit willen trekken, omdat ze niet lekker zitten? Het voordeel van Slipstop Shoes is het fijne materiaal. Slipstop  waterschoenen zijn gemaakt van een dunne stof, wat vergelijkbaar is met de stof van een badpak. Hierdoor zijn de zwemschoenen heel licht, bevatten de schoentjes geen scherpe randjes en drogen de waterschoenen erg snel. Ideaal toch?! Denk maar aan de standaard plastic waterschoenen die niet comfortabel aanvoelen aan de voetjes. Het waterschoentje voelt als een tweede huid en zo hebben kinderen niet door dat ze de slofjes aan hebben. Slipstop zorgt ervoor dat kinderen de waterschoenen wel aanhouden! Handige schoentjes waar jouw kinderen heerlijk mee kunnen zwemmen en rondrennen. Wist je al dat de stof UV werend is, met een SPF 50+? Zo zijn de voetjes van je kleintje ook nog eens beschermd tegen de zon. Het materiaal zorgt ervoor dat jouw kleintje geen zweetvoetjes krijgt. Slipstop waterschoenen, comfortabel, ademend en​​​​​​​ beschermend!

Slipstop voor kinderen en volwassenen

De Slipstop maten

De maten van Slipstop zijn opgebouwd in cluster maten. Dus zit jouw kleintje in twee maten, dan kan je precies een Slipstop schoentje kiezen waar hij of zij in valt. De Slipstop waterschoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat jouw kleine of grotere kinderen de schoentjes perfect passen! Wil je een Slipstop maat 21, kies dan voor Slipstop maat XS, heeft jouw kindje een Slipstop maat 22, kies dan ook voor de Slipstop XS. Heeft jouw kindje maat 24, dan ga je naar een Slipstop maat S. Bij elke Slipstop vind je in de product omschrijving het Slipstop maattabel. Zo kan je de juiste maat bepalen. Daarnaast kun je ook ons blog lezen over de schoenmaat van jouw kindje om zeker te zijn over welke maat jouw kindje nodig heeft. Overigens gaan de maten van 18/20 tot maat 43/44 en zijn de Slipstop waterschoenen dus voor kinderen en volwassenen!

Twijfel je tussen twee maten?

Het is altijd lastig om de juiste maat schoentjes online te bestellen, omdat jouw kleintje de waterschoenen niet eerst kan passen. Vallen de waterschoenen niet veelte groot of veelte klein? En wat zit  comfortabel bij je kind? Wanneer je Slipstop Shoes wilt aanschaffen is het geen probleem als de schoentjes wat ruimer vallen. Tijdens het lopen schuift de ruimte die over is naar achter de hiel. Het elastiek rondom de enkel zorgt er ook voor dat de waterschoenen goed aanblijven tijdens het lopen, zwemmen en rondrennen. Slipstop Shoes kun je dus wat groter aanschaffen en het is geen probleem als de schoentjes 2 cm te groot zijn. Je kleintje groeit ook snel, dus Slipstop schoenen aanschaffen op de groei van je kleintje is zeker geen gekke keuze!

De kwaliteit Slipstop waterschoenen

De Slipstop Shoes zijn van goede kwaliteit, maar let er wel op dat je de waterschoenen gebruikt voor de juiste gelegenheden. Slipstop  schoenen zijn perfect voor een dagje strand, zwembad, voor onder de douche, op de boot of in de binnen/buiten speeltuin. Gebruik de slofjes niet als vervanging van schoenen, omdat de stof en de zool hier te dun voor zijn. Wanneer je kleintje hiermee over veel stenen gaat lopen zullen de slofjes snel slijten. Gebruik de Slipstop waterschoenen dus alleen voor de momenten waar je uitglijders wil voorkomen en de voetjes wilt beschermen tegen hitte of scherpe voorwerpen. Oftewel, op de momenten dat je kleintje normaal gesproken op blote voeten zou lopen.
Slipstop voor volwassenen

Slipstop voor volwassenen

Wist je dat Slipstop shoes niet alleen voor kinderen ideaal zijn?  Slipstop schoenen zijn ook perfect voor volwassenen. De maten gaan van 35-36 t/m maat 43-44. Voor volwassenen zijn er diverse leuke printjes verkrijgbaar. De waterschoenen zijn ideaal voor ouderen die bang zijn om uit te glijden onder de douche of bij het zwembad. Ook zijn de schoenen perfect voor als je op vakantie gaat naar de camping en je daar hygiënisch wilt douchen. Eigenlijk zijn de Slipstop waterschoenen voor volwassenen exact hetzelfde als de Slipstops voor kinderen. Het enige verschil is de maat! De waterschoenen zijn perfect voor iedereen. Niet alleen voor jouw baby of kind, maar ook voor papa, mama, opa en oma! De hele familie kan optimaal genieten van een dagje strand, zwembad of waterpark, met ademende en beschermende schoenen! Wij tekenen ervoor, wat zeg jij?

Slipstop UV werende zwemkleding en zwemluiers

Slipstop set van schoentje UV shirt en zwemluier
Ben je ook nog op zoek naar matching zwemkleding? Naast de Slipstop shoes heeft Slipstop ook matching zwemkleding! Match de waterschoenen met een super schattig badpak voor meisjes of met een gaaf zwembroekje voor jongens, in dezelfde printjes als de waterschoenen. Ook voor de kleintjes heeft Slipstop wasbare zwemluiers voor veel waterpret! De zwemluier is verkrijgbaar in verschillende printjes voor jongens en meisjes. Shop in één keer de hele zwemoutfit voor je zoontje of dochtertje. Zo zijn er ook UV shirts voor je kleintje van 3/6 maanden tot 18/24 maanden. Hoe leuk is dat?!​​​​​​​

De waterschoenen van Fresk

Fresk waterschoenen
Naast de zwemschoenen van Slipstop vind je in onze webshop ook de waterschoentjes van Fresk voor alle leeftijden, dus neem hier ook zeker even een kijkje! Net zoals Slipstop voorkomt Fresk uitglijders en beschermt de zool van de waterschoen tegen scherpe steentjes en hete tegels. Daarnaast zijn de Fresk waterschoenen ook gemaakt van UV50 beschermend materiaal. Dus geen verbrande voetjes of insmeren van zandvoetjes. De waterschoentjes van Fresk zijn er in maat 19-20 tot maat 29-30.​​​​​​​

Heel veel shop plezier en laat de waterpret maar beginnen met een complete zwemoutfit van Slipstop!

Laat een reactie achter