javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Waar moet je op letten bij het kopen van babyslofjes?

Waar moet je op letten bij het kopen van babyslofjes?

Je wilt babyslofjes aanschaffen, maar er is zoveel keus! Welke slofjes zijn de beste? Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Daarnaast wil je natuurlijk ook goede babyslofjes kopen voor jouw baby die ook nog een lekker warm zijn voor in de winter en goed aanblijven, zodat je niet straks nog maar één slofje hebt. In dit blog vertellen wij jou waar je op moet letten bij het kopen van de beste babyslofjes!

 

Welke maat babyslofjes?

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je de juiste maat uit kiest. Dit is niet alleen fijn voor jouw baby, maar het zorgt er ook voor dat ze beter kunnen lopen, kruipen en optrekken en de babyvoetjes goed kunnen blijven groeien. Een goed passend slofje blijft ook beter zitten tijdens het bewegen en zorgt ervoor dat jouw kleine stabieler is. Als jouw kind minder soepel gaat lopen of veel struikelt kan dat te maken hebben met de maat van de slofjes of schoenen. Niet alleen kunnen te grote schoenen zorgen voor valpartijen, maar te kleine schoenen of slofjes ook. Daarnaast zit het uiteraard ook helemaal niet lekker. Daarom kun je het beste zelf de schoenmaat van je baby bepalen! Om de juiste maat te bepalen van je baby, voor de babyslofjes, kun je de voetjes opmeten. Wil jij weten hoe je het beste de schoenmaat van je baby kan bepalen, lees hier ons stappenplan: Baby schoenmaat bepalen | Welke schoenmaat baby? - Slofjes.nl

 

Slofjes met een antislip laag

Voor de veiligheid en extra grip, tijdens het zetten van de eerste stapjes, bij het kruipen en optrekken, is het fijn om sloffen of loopschoentjes te hebben met een antislip laagje op de zool. Hierdoor blijven de babyvoetjes van jouw kleintje een stuk steviger op de grond staan en glijden ze niet uit. Neem bijvoorbeeld de LODGER - BABYSCHOENTJE MOCCASIN WALKER LEDER  uit onze online babywinkel. Deze Lodger slofjes zijn gemaakt van suède leer, waardoor ze stevig zijn en hebben een antislip laagje, waardoor jouw baby grip heeft bij het zetten van de eerste stapjes. Ook hebben ze een klittenbandsluiting waardoor de slofjes goed aan de babyvoetjes blijven zitten! Moet jouw baby de eerste stapjes nog zetten? Dan vind je bij Slofjes.nl de perfecte sloffen voor tijdens het kruipen en optrekken. Kies voor soepele slofjes, met antislip zool! Denk aan de schattige leren babyslofjes van Baby Dutch.

 

De beste babyslofjes die niet uitgaan

Babyslofjes met verstelbare klittenband blijven goed aan, omdat je ze strak kan zetten. Maar is jouw kleine boef al zo slim dat de handjes het klittenband lostrekken? Dan ben je toe aan de volgende stap! Zo zijn babyslofjes met alleen één touwtje rondom de enkel of slofjes die met drukknoopjes worden vastgemaakt, dan niet geschikt voor je baby. Trekt jouw kleintje alles uit? Of glijden slofjes toch uit, omdat ze erg met hun beetjes spartelen. Kies dan voor de leren slofjes, waarbij het elastiek rond de enkel ervoor zorgt dat je kleintje de slofjes niet makkelijk uit kan trekken. Deze leren slofjes vind je in onze webshop van verschillende merken. Bijvoorbeeld van Stabifoot, Baby Dutch, Boumy en Inch Blue. Al deze merken hebben hetzelfde concept: een leren slofje met suede antislipzool en in het leer rond de enkel is een elastiek verwerkt. Hierdoor trek jij ze makkelijk aan, maar krijgt je kleintje ze niet uit. Het aanbod in dit type slofje is mega. Dus kijk lekker rond en kies een maatje en kleurtje die past bij je kindje. Bekijk hier alle babyslofjes met elastiek rond de enkel.

 

Welk materiaal is het beste voor babyslofjes?

In onze online babywinkel vind je enorm veel verschillende slofjes en schoentjes. We hebben babyslofjes van verschillende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze BABY'S ONLY - SLOFJES die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. De slof is lekker zacht voor de voetjes van jouw kleintje en houden hen zeker warm in de winter.  Daarnaast is dit type slofje heerlijk voor de eerste 6 maanden, omdat de babyslofjes super comfortabel zitten en goed aanblijven bij deze kleine spartel beentjes!

 

Voor baby’s van 6 tot 12 maanden, kun je kijken naar babyslofjes met antislipzool. In deze leeftijdsfase gaat je kindje omrollen, kruipen en zich optrekken. Voor deze activiteiten heeft je kleintje grip nodig. Welk materiaal slofje dan fijn is ligt ook een beetje aan je eigen voorkeur. Welke slofjes raden we dan aan? Denk aan de LODGER - FLEECE SLOFJES van fleece materiaal. Deze babyslofjes zijn heerlijk gevoerd en comfortabel. Ook hebben ze een stevige klittenbandsluiting waardoor jouw kleine lekker rond kan lopen zonder dat deze uit gaan! Ook hebben deze Lodger fleece slofjes een antislip laagje die we eerder al benoemde.

 

Daarnaast hebben we van Baby Dutch ook schattige leren babyslofjes. Deze slofjes zijn gemaakt van flexibel en soepel leer en deze zijn makkelijk te combineren met de outfit van je kleintje. In het leer rond de enkel zit elastiek, waardoor de slofjes makkelijk kunnen worden aangetrokken, maar niet gemakkelijk uitgaan zonder hulp. Zo blijven deze slofjes de hele dag goed zitten. Heerlijk spelen, kruipen en lopen zonder uit te glijden!

 

Veel shopplezier!

Laat een reactie achter