javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

beste waterschoenen in zomer en beste antislip sokken in de winter

De beste antislip sokken voor in de winter en de beste waterschoentjes voor in de zomer!

Zowel in de zomer als in de winter wil jij natuurlijk voorkomen dat je kindje uitglijdt tijdens het spelen, lopen en rennen. Dit doe je in de winter met de beste antislip sokken voor jouw baby of kind zodat ze niet uitglijden. In de winter wil je natuurlijk dat jouw kind warme voeten heeft en grip tijdens het binnen spelen. In de zomer wil je uitglijden bij het zwembad, in de tuin op gladde vloeren voorkomen. Dit doe je met waterschoentjes met antislip zool, zo heeft jouw kleintje grip tijdens het spelen met bijvoorbeeld water. Er is ontzettend veel keuze als het gaat om het aanschaffen van babyslofjes of kinderslofjes, kindersokken en waterschoenen, dus hoe maak je de beste keuze? In dit blog geven wij jou de beste antislip sokken voor in de winter en de beste waterschoentjes voor in de zomer, zodat je voorkomt dat je kindje uitglijdt!

 

Wat zijn goede antislip sokken voor jouw kind?

Wat zijn goede antislip sokken voor jouw kind? Welke kindersokken blijven goed zitten? Dat zijn vragen waar je waarschijnlijk mee rondloopt. In onze online babywinkel en kinderwinkel vind je goede huissokken, in veel verschillende soorten en maten. De beste antislip sokken zijn de warme sokken van Ewers. Zo vind je in onze slofjes webshop de Ewers antislip sok zwart. Middels de antislip zool geven deze warme antislip sokken jouw kleine veel grip bij het zetten van de eerste stapjes en voorkomen uitglijders bij de grotere kinderen en volwassenen op de gladde vloeren. Daarnaast zorgen ze ook nog eens voor warme voetjes! In deze katoenen sokken zit elastan en polyamide verwerkt. Door deze materialen blijven de sokjes goed zitten.

 

Kinderen willen in huis graag lekker rondrennen en spelen, ze trekken schoenen en sloffen dan snel uit omdat ze te zwaar of te warm zijn. Met antislip sokken heb je de voordelen van sloffen, namelijk dat ze warm zijn en grip geven, maar het comfort van sokken en dat in de vorm van een antislip sok! De Ewers anti slip sokken voelen comfortabel aan, integendeel tot pantoffels. Kinderen vinden pantoffels vaak minder fijn zitten, omdat dit echt aanvoelt als een schoen. De Ewers anti slip sokken zorgen er ook voor dat jouw kind niet makkelijk uitglijdt, win-win!

 

Naast sokken voor kinderen vind je bij Slofjes.nl ook Ewers sokken voor volwassenen, tot maat 45. Hoe leuk is dat, zo kun je matchen met je kleintje!

 

Wat zijn de beste waterschoenen voor in de zomer?

In de warme zomer maanden is het heerlijk om met jouw kind naar het strand of naar het zwembad te gaan. Je wilt natuurlijk wel dat de voeten van jouw kind goed beschermt blijven tegen alle scherpe randjes, stenen en schelpen waar ze per ongeluk op kunnen gaan staan. Daarbij vergeten kinderen dat natte vloeren erg glad zijn en is het daarom fijn om waterschoentjes met antislip zool aan te trekken. Daarom is het slim om waterschoentjes aan te schaffen. Zo kunnen ze veilig met water spelen. Een multifunctionele zwemschoen voor zowel op het strand als bij het zwembad! Alleen… wat zijn nou de beste waterschoenen? Wij zijn fan van Slipstop! Daarom vind je in onze webshop waterschoenen van het merk Slipstop. We hebben meer dan 60 verschillende printjes, zo zit er voor elk kindje dé perfecte zwemschoen tussen die past bij hem of haar. Kijk maar eens naar de Slipstop dino green voor jongen en de Slipstop Stone Flower voor meisjes. Deze waterschoenen voelen aan als een tweede laagje en zijn dus niet lomp en zwaar als vele andere waterschoenen. De waterslofjes beschermen de kleine voetjes tegen het hete zand of tegels en tegen scherpe randjes of steentjes die op de grond kunnen liggen. Ook zorgen de waterschoenen ervoor dat jouw kleine niet kan uitglijden op natte en droge ondergronden die glad zijn.

In onze webshop vind je ook de Slipstop waterschoenen voor volwassenen, die zijn natuurlijk perfect voor opa en oma die bang zijn om uit te glijden. Zo zie je maar dat Slipstop eigenlijk voor de hele familie is! De Slipstip waterschoenen gaan tot maat 45.

 

Waarom Slipstop waterschoenen?

  • Verkrijgbaar vanaf maatje 18 (1 jaar) tot maat 45
  • Blijft goed aan: Door het elastiek rond de enkel blijft Slipstop goed zitten. Ook tijdens het zwemmen
  • Comfortabel: dankzij het licht gewicht materiaal én geen gebruik van platic randjes zit Slipstop als een tweede laagje en dus heel comfortabel. Zowel op het land als in het water
  • Perfecte anti-slip: De zool van Slipstop is antislip. Hierdoor wordt uitglijden op zowel natte als droge ondergronden voorkomen.
  • UV-werend: De voetjes hoeven niet ingesmeerd te worden. Van de stof is UV factor 50+ beschermend
  • Flexzool: Ze zool van Slipstop is dun en daardoor flexibel.
  • Lichtgewicht: Slipstop neemt geen ruimte in in je tas of koffer en is licht van gewicht. Zo heb je de waterslofjes standaard in je tas. Waar je ook heen gaat.

 

Naast Slipstop vind je bij ons ook waterschoenen van het merk Fresk. Ook deze waterschoentjes bieden veel grip en hebben met hun dikkere rubber zool een goed beschermende werking tegen prikken van vervelende voorwerpen. Bijvoorbeeld de Fresk waterschoenen elefant. Match de Fresk waterschoenen met de leuke zwemkleding van Fresk in dezelfde print. Helemaal leuk om in te gaan zwemmen! Denk aan een wasbare zwemluier voor je kleintje of zwembroeken en badpakken. Met de zwemkleding van Fresk weet je zeker dat jouw kindje het beste is gekleed van iedereen wanneer je samen een zwemuitje hebt. De zwemkleding is verkrijgbaar in verschillende maten, dus ook voor wanneer je kleintje zal starten met zijn of haar eerste zwemles. Kijk anders eens op onze webshop onder het merk Fresk om te zien wat zij voor leuks te bieden hebben!

 

Fresk waterschoentjes kenmerken:

  • UV werend waterschoentje
  • Geproduceerd van gerecycled Nylon (stevige stof, vergelijkbaar met een dunne wetsuit)
  • Comfortabel te dragen. Geen scherpe randjes zoals wij dat kennen van vroeger met de plastic waterschoentjes
  • Rubber zool: antislip en beschermd tegen prikkende voorwerpen.
  • Verstevigd bij de neus
  • Goede antislip op gladden en droge vloeren
  • Aantrek lipje achter de hiel
  • Verkrijgbaar in waterschoen maat 19/20 tot en met waterschoen maat 29/30

Laat een reactie achter