javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Leren babyslofjes Baby Dutch

Heeft een baby slofjes nodig?

Babyschoentjes of slofjes? Je vraagt je misschien af wat je baby nodig heeft. In dit blogartikel vertellen wij jou waarom je baby juist slofjes nodig heeft en welke babyslofjes het beste zijn. Lees snel verder!

 

Reden 1: Warme voetjes

Door bewegen krijgen wij het warm, maar baby’s liggen vaak stil. Dit maakt dat je een baby altijd iets warmer moet aankleden dan jezelf. Warmte verlies je via het hoofd en voetjes. Daarom is het belangrijk dat je baby juist warme voetjes heeft in de winter. Je hebt voor de winter misschien al schattige babykleding aangeschaft, zoals een muts, handschoentjes en een sjaal. Om je baby warm te houden zijn babyslofjes een must om te hebben en dit mag zeker niet ontbreken! Sokjes zijn echt te koud, al helemaal buiten. Draag je thuis pantoffels en buiten schoenen, omdat je anders koude voeten hebt? Dit is ook voor je baby zo. Daarom zijn babyslofjes essentieel om je kleintje niet te veel warmte te laten verliezen.

Er zijn verschillende varianten, denk aan gevoerde slofjes of gebreide babyslofjes. Alle slofjes zijn heerlijk warm voor in de winter, zeker de gevoerde slofjes met teddy stof. Met de gevoerde babyslofjes van Baby's Only heeft jouw baby heerlijk warme voetjes. De slofjes zijn gevoerd van binnen met Teddy stof en aan de buitenkant stoer gebreid. Zo heeft jouw baby lekker warme voetjes en maak je de winter outfit van je kleintje compleet. Shop hier alle warme babyslofjes.

 

Reden 2: Goed voor de groei en ontwikkelingg

Babyslofjes hebben een soepele zool, integendeel tot babyschoentjes, waardoor ze wat zachter zijn. Hierdoor zitten ze lekker comfortabel voor je baby. Wanneer je kleintje nog niet loopt, maar wel kruipt, zijn babyslofjes een goede keuze. De sloffen geven meer bewegingsvrijheid. De slofjes zijn vaak soepeler, waardoor dit beter is voor de groei en ontwikkeling van de voetjes. Babyschoentjes zijn steviger en echt pas nodig wanneer je baby gaat lopen. Wel wil je natuurlijk babyslofjes die niet uitgaan, vooral wanneer je kleintje al lekker druk is met kruipen door het huis. Zo zijn er slofjes met een Klittenband sluiting en met elastiek rondom de enkel. Deze type babyslofjes blijven het allerbeste zitten. Ook is er genoeg ruimte om te bewegen in de slofjes. Bekijk hier alle type babyslofjes.

 

Reden 3: Bescherming van de voetjes

Lodger slofjes met fleece en klittenband

Naast dat de voetjes van je baby lekker warm blijven, bieden slofjes ook goede bescherming. Wanneer je kleintje lekker actief is en op de grond kruipt, kunnen de voetjes tegen allerlei spullen aankomen en over de grond schuren. Zo bieden slofjes goede bescherming en is dit zeker wel nodig, omdat de voetjes van een baby erg kwetsbaar zijn.

Ons advies is daarom om zelfs in de zomer slofjes te dragen. Want door het kruipen met blote voetjes schuren de teentjes vaak kapot. De grond is ruw en de voetjes zijn teer. Kapotte teentjes zien we veel bij jonge kindjes die in de zomer beginnen met kruipen. Lekker blote voetjes met veel grip lijkt fijn, maar als de voetjes open schuren is kruipen opeens helemaal niet meer leuk, maar juist pijnlijk. Ons advies is dan ook leren babyslofjes of dunne wafelstof slofjes aan te trekken. Beide slofjes ademen goed en zorgen voor een goede bescherming.

 

Wat zijn goede babyslofjes?

Bij Slofjes.nl verkopen we de beste babyslofjes die de voetjes van jouw kleintje warm houden! Een babywinkel, waar ook andere items te vinden zijn, zoals babyschoentjes en babykleertjes zoals mutsjes en sokken. De meest comfortabele en warme babyslofjes zijn onze gebreide babyslofjes, gevoerde babyslofjes en fleece babyslofjes. Op de website vind je Lodger slofjes, maar ook slofjes van de merken ZootjesBaby Dutch en Baby’s Only.

 

Maar welke babyslofjes blijven goed zitten?

Wil je een slofje van stof?

Ga voor de fleece slofjes van Lodger! Door de ideale klittenbandsluiting kan je baby de sloffen niet snel uittrekken en uitschoppen, hierdoor verlies je niet snel meer een slofje. En daarnaast zijn ze gemakkelijk aan te trekken door die handige klittenbandsluiting, waardoor je het voetje eenvoudig in het slofje kunt doen. Bekijk hier de fleece slofjes van Lodger.

Baby Dutch Leren babyslofjes met elastiek rond enkel

Kies je liever voor leren babyslofjes?

Dan adviseren wij de Baby Dutch babyslofjes. Dit type babyslof is van echt leer met een suède antislip zool. Middels het elastiek dat verwerkt zit in het leer rondom de enkel blijven deze leren slofjes super goed aan en krijgt je kleintje ze onmogelijk uit!

Hopelijk hebben we jou nu overtuigt om babyslofjes aan te schaffen en weet je nu welke je nodig hebt! Liever babyschoentjes aanschaffen voor je kleintje, omdat ze de eerste stappen al hebben gezet? Neem dan een kijkje bij alle babyschoentjes voor jongens of alle babyschoentjes voor meisjes.

Laat een reactie achter