javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Ewers antislip slofsokken

Waar moet ik op letten bij het kopen van antislip sokken voor mijn kindje?

Jonge kinderen trekken sloffen of schoenen vaak uit omdat ze te warm of te zwaar zijn. Met sokjes hebben ze hier geen last van. Nu is het voor je baby of kind veiliger en warmer als ze antislip sokken dragen, zodat ze meer grip hebben tijdens het spelen. Anti slip sokken bieden dus veel bescherming voor je kind, omdat ze zo meer grip hebben tijdens het spelen. Met de anti slip sokken glijd je kind niet uit!

Ben je op zoek naar warme antislip sokken? Wij vertellen je waarop je kan letten bij het kopen van antislip sokken voor jouw kind. Wat zijn goede babysokken voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar? In dit blog helpen wij je een handje! Lees snel verder, we zetten alles voor je op een rijtje.

 

Waarom antislip sokken?

De reden voor het dragen van antislipsokken is dat je uitglijden op gladden vloeren wil voorkomen. Met de antislip zool zorgen deze sokken zorgen ervoor dat een kindje niet uitglijd tijdens het spelen en lopen op laminaat, pakket en plavuizen. Daarnaast is het bij baby’s goed om in het begin nog sokjes of slofjes te dragen met een soepele zool. De voetjes van jonge kinderen en baby’s moeten nog ontwikkelen. Met sokken is daar genoeg ruimte en flexibiliteit voor. De anti slip sokken zijn perfect voor kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Twijfel je tussen anti slip sokken of babyslofjes? Babyslofjes zijn vaak wat warmer maar zijn ook “meer” aan het voetje, waar anti slip sokken grip en comfort bieden. Wanneer je echt op zoek bent naar iets voor buiten, dan zijn babyschoentjes weer een goede optie! Ook voor kinderen die al wat ouder zijn is het goed om antislip sokken aan te schaffen. Kinderen vergeten tijdens het spel dat uitglijden gemakkelijk gebeurd. Door de antislip laag onder de sokken is er meer grip waardoor ze niet uitglijden, dat maakt het ook veiliger om lekker rond te rennen!

 

Maar waar moet je allemaal op letten bij het kopen van antislip sokken?

1: Zool

Bij het aanschaffen van de antislip sokken is het belangrijk dat je op de dikte van de nopjes let. Zeer dikke noppen zijn niet fijn voor baby en kind omdat dit niet lekker zit aan de voetjes. Zo zullen zij de sokken vaak uit willen doen. Kies daarom voor een hele antislip zool onder de sokjes. Dit zit comfortabel en geeft maximale grip.

 

2: Materiaal

Kies voor antislip sokken die gemaakt zijn van katoen in samenstelling met polyamide en elastaan. Het katoen zorgt voor het comfort en de polyamide en elastaan voor de elasticiteit van de sokjes. Je wil natuurlijk wel dat de antislipsokken goed aanblijven en niet afzakken. Hier zorgt het elastiek in de sok voor. Ewers sokken hebben daarnaast ook het OEKO-TEX keurmerk. Dan weet je dat je goed zit

 

3: Kleur

Ewers antislip sokken zijn er in wel meer dan 50 verschillende kleuren en printjes. Van mooie effen kleuren tot vrolijke printjes. Zo kan je dus zelf of samen met je kind kiezen welk paartje bij jullie past. Bekijk het hele aanbod van Ewers bij slofjes.nl.  

 

4: Maat

Welke maat antislip sokken heb ik nodig?

Bij het kopen van antislip babysokken is het belangrijk dat je goed let op welke maat je koopt. Te klein zit natuurlijk niet lekker voor je baby, maar te groot blijft niet goed zitten. Meet daarom altijd eerst de voet op van je kindje en bekijk dan bij het betreffende merk in de maattabel welke sok maat goed is. Koop antislipsokken niet te veel op de groei, liever iets te klein dan te groot. De sok zal nog lange tijd mee rekken met het voetje. En te groot blijf niet goed aan.

 

Hoe meet ik de juiste maat sokken op?

Opmeten van het voetje van je kindje is dus een goed idee. Je meet het voetje van je kindje op van teen tot hiel en tel hier maximaal 1 cm groei ruimte bij op, liever iets minder. Met deze centimeters kan je vervolgens kijken in de maattabel welke maat antislip sokken je kind nodig heeft. Bekijk hier de afmetingen en maten van de antislip sokken van Ewers die je in onze webshop kunt vinden. Voor meer informatie over hoe je handig een voetje kan opmeten om de sok maat te bepalen kan hier altijd naar ons handige stappenplan kijken om de maat te bepalen.

 

Voor wie zijn de antislip sokken?

Antislip sokken zijn voor iedereen. Voor de allerkleinste die net beginnen met kruipen, voor de rondrennende spelende kinderen en voor volwassenen. Antislip sokken zijn er dus voor groot en klein. Bij Slofjes.nl vind je Ewers antislip sokken vanaf maat 17/18 tot maat 31/34 voor kinderen en maat 35-38, 39-42 en 43-5 voor volwassenen en grote kinderen. De anti slip sokken zijn favoriet bij kinderen van 1 tot 4 jaar!

 

Eigen ervaring

Ik ben echt een fan van huissokken! Met name in de winter, als het echt koud is, trek ik ze graag aan bij mijn kinderen. Met 2 jongens raad je het al, die willen lekker rennen, stoeien en spelen. Op hun sokken gleden ze steeds uit en sloffen werden voortdurend uit getrokken. Te warm en zat niet lekker tijdens het spelen. Maar uitglijden op onze gladde vloer lag op de loer. Sinds ik Ewers antislip sokken bij ze aan doe is het probleem opgelost. De jongens warme voeten en ik kan weer rustig zitten. Want uitglijden doen ze niet meer met deze antislip sokken. Ben je benieuwd naar meer van mijn ervaring? Lees dan dit blog: Barb's ervaring met antislip sokjes 

 

Wat zijn de beste antislip sokken voor mijn kindje?

Zoals we al eerder benoemde is het belangrijk dat je babysokken uitkiest met een goede antislip laag. Maar wat zijn nou de beste antislip sokken? En welke babysokken blijven goed zitten? De sokken van Ewers hebben een enorm goede en grote grip zool onder de huissokken zitten. In onze webwinkel vind je de EWERS ANTISLIP SOKKEN. Dit zijn grotendeels katoenen sokken die verkrijgbaar zijn voor kinderen vanaf maat 17 en voor volwassen tot maat 45! Verder zit er 17% polyamide en 3% elastan. Hierdoor zakken de sokken niet af en blijven ze goed zitten. Je kind heeft met Ewers heerlijke warme voetjes en meer grip bij het kruipen, lopen en staan.

De antislip laag die onder deze sokken zit heet een ABS-zool. Dat is een speciaal ontwikkelden zool die extra grip geeft op gladde vloeren.

Wassen van Ewers sokken is geen probleem. De sokjes blijven ook na meerdere keren wassen elastisch en de zool blijft netjes, krimpt niet en blijft goed gehecht.

 

Hopelijk weet je nu waar je op moet letten bij het kopen van antislip sokken voor je kleintje. In onze webshop vind je de beste antislip sokken voor warme voetjes en meer grip! Daarnaast zijn de sokken ook super schattig en kun je kiezen uit veel verschillende kleuren en prints. Veel shopplezier!

 

4-PACK EWERS ANTISLIP SOKJES MET BUNDELKORTING

Overal een paar antislip sokken! Dat is handig! Koop 4 paar Ewers antislipsokken met bundelkorting.

 

Waar je ze allemaal kan neerleggen:

✅1 paar voor thuis

✅1 paar voor op de opvang

✅1 paar voor bij oma & opa / oppas

✅1 paar voor in de wasmachine!

 

Zo kan je kindje overal lekker spelen met warme voetjes en zonder uit te glijden. Én shop je met korting Ewers Antislip sokken!

Stel zelf je 4 paar Ewers sokken samen en verwerk de kortingscode in je winkelmandje.

Code = PACKKORTING

 

Wil je tóch liever antislip sloffen?

Deze zijn volop verkrijgbaar tijdens de wintermaanden in allerlei uitvoeringen en materialen. Let hierbij goed op de zool. Kies voor een soepele zool met antislip functie. Vaak is dit een leren suede zool of een zool met nopjes. Zeker met een koude vloer zijn slofjes voor baby's en peuters aan te raden, omdat zij vrij snel koude voetjes krijgen. Bekijk het grote aanbod babyslofjes bij Slofjes.nl.

Laat een reactie achter