javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Warme babyslofjes - welke babyslofjes heb je nodig voor de winter

Welke babyslofjes heb je nodig voor in de winter?

De winter komt er weer aan en dit betekent koudere temperaturen! Je kleintje heeft het sneller koud dan jij, omdat een baby vaak stil ligt. Wist je dat je via je voeten en je hoofd de meeste warme verliest? Daarom is het belangrijk om de voetjes van je baby lekker warm te houden! Voor binnen heerlijk warme babyslofjes en voor buiten lekker warme babyschoentjes! Je vindt het misschien lastig om de juiste slofjes te kiezen voor je baby. Welke babyslofjes blijven goed zitten, wat zijn goede babyslofjes en welke zijn nu geschikt voor de winter? Dit zijn vragen waar je waarschijnlijk nog geen antwoord op hebt gevonden. Wij helpen je graag verder! Lees dit blogartikel snel verder.

 

1: Babyslofjes gebreid - voor binnen

Nu het kouder wordt, heb je jouw sloffen waarschijnlijk al uit de kast getrokken. Wanneer je warme voeten hebt, zal je lichaam ook weer wat opwarmen. Bij een baby geldt eigenlijk hetzelfde, alleen ligt je kleintje stil en jij niet. Je wilt natuurlijk dat je kleintje het ook lekker warm heeft in de winter. Warme babyslofjes zijn een goede oplossing!

Gevoerde babyslofjes voor de winter

Wat zijn goede babyslofjes voor in de winter?

Met de gevoerde babyslofjes van Baby’s Only heeft jouw kleintje lekker warme voetjes! Ook zijn de babyslofjes perfect te combineren met andere bijpassende babykleding, zoals een baby muts, handschoentjes en een sjaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals Mokka, oud roze, grijs, warm linnen en karamel bruin. Bekijk hier de gevoerde babyslofjes van Baby’s Only.

 

2: Babyslofjes fleece - voor binnen

Babyslofjes die aanblijven met klittenband

Dit merk ken je waarschijnlijk al, maar de babyslofjes van Lodger zijn perfect voor in de winter. Deze schattige gevoerde babyslofjes zijn gemaakt van super zacht en comfortabel fleece en daardoor perfect om de voetjes van je baby warm te houden. Door de ideale klittenbandsluiting kan je baby de sloffen niet snel uittrekken en uitschoppen, hierdoor verlies je niet snel meer een slofje. Dit zijn goede babyslofjes die niet uitgaan en de Lodger slofjes zijn gemakkelijk aan te trekken door die handige klittenbandsluiting, waardoor je het voetje eenvoudig in het slofje kunt doen. De babyslofjes in de grootste twee maten (6-12 maanden en 12-18 maanden) hebben een antislipzool, waardoor je baby niet kan uitglijden tijdens het kruipen, staan en het zetten van de eerste stapjes. Comfortabel en warm! Bekijk hier de fleece babyslofjes van Lodger, verkrijgbaar in verschillende kleurtjes: Lodger fleece slofjes

3: Babyslofjes gevoerd - voor binnen

Naast gebreide babyslofjes kun je ook kiezen voor iets warmere slofjes, zoals gevoerde babyslofjes. Ga dus voor gevoerde slofjes in de winter. Dat is altijd lekker warm!

Wat zijn goede babyslofjes voor in de winter?

De slofjes van Baby’s Only zijn gevoerd van binnen met teddy stof en aan de buitenkant gebreid in een oud roze kleur, mokka, karamel, warm linnen of grijs. En wist je dat je met het stoere touwtje de slofjes goed kan aanvoeren rondom de enkel, zo blijven de babyslofjes goed aanzitten. Schattig toch?! Bekijk de website voor de gevoerde slofjes van Baby’s Only

 

4: Babyschoentjes leer - voor buiten

Het is belangrijk dat je baby ook buiten warme voetjes heeft.

Maar welke babyschoentjes blijven goed zitten?

Zo heeft Lodger babyschoentjes, die perfect zijn voor de eerste stapjes. De leren babyschoentjes zijn ook gevoerd en hebben een antislipzool. Door deze soepele zool zijn dit perfecte schoentjes voor de eerste stapjes buiten. Daarnaast zijn dit babyschoentjes die niet uitgaan, omdat ze een klittenband sluiting hebben. De schoentjes zijn warm en blijven nog eens goed zitten: Lodger Walker Moccasins 

Lodger babyschoentjes eerste loop schoentjes

5: Babyschoentjes gevoerd - voor buiten

Gevoerde babyschoentjes zijn ideaal voor in de winter. De winterboots van Baby Dutch zijn heerlijk warm, maar ook nog eens super fashionable! Deze schoentjes zijn perfect te stylen bij de winteroutfit van je kleintje. De boots zijn helemaal gevoerd met namaak bont en doordat de zool van rubber is, zijn ze dus perfect voor buiten! Zo heb je een soepele zool, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de voetjes, maar wel een schoentje die mee naar buiten kan. Je shopt ze hier: Baby Dutch Babyschoenen winter.
Maak de outfit van je kleintje af door de boots te combineren met een muts, sjaal en schattige handschoentjes om je baby lekker warm aan te kleden.

Slofjes.nl is een online webshop, waar je terecht kan voor de meest schattige baby- en kinderitems. Zo kan je de babykleding van je kleintje stylen met de beste babyslofjes en schoentjes, lekker warm voor in de winter. Bekijk de website voor alle slofjes & schoentjes: Warme babyslofjes en winter boots baby - Slofjes.nl
 

Laat een reactie achter